Om Bloggen

Utvecklingsarbete handlar om att hantera förändring och förändringstakten i dagens globaliserade värld är kanske snabbare än någonsin tidigare. I många scenarier och framtidsbilder spås innovations- och förnyelsetakten i ekonomin öka. Innovationsförmågan i en region eller kommun blir därför allt viktigare. Detta gör att en av Örnsköldsviks viktigaste utmaningar för framtiden är att utvecklas på området förnyelse och innovation. Genom den här bloggen vill Världsklass 2015 synliggöra olika aktörer och personer som vill vara med och möta upp den utmaningen. Bloggen är också en kanal för att synliggöra aktivteter som sker i Örnsköldsvik som på olika sätt relaterar till temat förnyelse och innovation.

På bloggen skriver en rad olika personer som du som läsare får lära känna allt efter som de dyker upp. Det de alla har gemensamt är engagemanget för att driva Örnsköldsviks utveckling framåt på det här området, oavsett om det gäller forskning, innovation eller nya tankespår och influenser.

——————————————————————————————————-

Världsklass 2015 är ett utvecklingsarbete som drivs i projektform utifrån Örnsköldsviks kommun. Örnsköldsviks kommun och Världsklass 2015 tar inte ansvar för innehållet i denna eller andra bloggar som länkas till från denna sida. Bloggarna inom Världsklass 2015 är fria mötesplatser och Örnsköldsviks kommun tar inget ansvar för bloggarnas eller besökarnas uttryckta åsikter eller handlingar. Örnsköldsviks kommun och Världsklass 2015 garanterar inte heller riktigheten i den information som sprids via dessa webbplatser. Det kan förekomma länkar till andra webbplatser på bloggarna. Örnsköldsviks kommun tar inget ansvar för sådana länkar och har inte granskat länkarna eller de webbplatser som länkarna leder till. Om du väljer att följa en länk som publiceras på någon av bloggarna gör du det helt på eget ansvar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s